Borac u štrajku, ali u subotu igra protiv Spartaka

Izvor: RTS, 19.Sep.2015, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borac u štrajku, ali u subotu igra protiv Spartaka

Trener fudbalera Borca Nenad Lalatović izjavio je za Tanjug da će njegovi igrači, uprkos tome što su u štrajku i što ne treniraju, zaigrati u utakmici protiv Spartaka. Utakmica između Spartaka i Borca biće odigrana u subotu od 16 časova na stadionu u Subotici.
Nenad Lalatović ocenjuje da je uprava Borca, kao i gradsko rukovodstvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << trebalo da prepozna probleme igrača koji nemaju od čega da žive, ali ne odustaju od borbe za bodove.

"Oni su se obratili meni rekavši da nisu primili pet plata, kao i dve premije. O tome sam obavestio upravu kluba, koja je obećala da će problem biti rešen, ali to do danas nije ispunjeno", naveo je on.
On je podsetio da su Čačani u prethodnim kolima ostvarili izuzetne rezultate i ocenio da je to nepravedan odnos prema njima. Govoreći o utakmici protiv Spartaka, šef struke Borca smatra da su Subotičani favoriti, zbog sveukupne situacije.
"Najvažnija je psiha fudbalera, ali oni su sada zbog svega navedenog u konfuziji. Nisu tražili kompletne isplate, već samo jednu zaradu. Uprkos svim problemima, nadam se da ćemo se iz Subotice vratiti neporaženi", rekao je Lalatović, ističući da je veliki hendikep to što nisu trenirali.
Prema njegovim rečima, u subotu za Čačane neće nastupiti Zec, Krstić i Vukmirović.
Utakmica između Spartaka i Borca biće odigrana u subotu od 16 časova na stadionu u Subotici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

LALATOVIĆ: Igrači će igrati u Subotici iako su u štrajku!

Izvor: Utakmica.rs, 19.Sep.2015

Nenad Lalatović trener čačanskog Borca, izjavio je da će njegovi igrači igrati u subotu meč protiv subotičkog Spartaka, iako su i dalje u štrajku zbog čega nisu ni trenirali prethodnih dana. Lalatović je pokušao javnosti da pojasni u kakvoj se situaciji nalazi sportski sektor u.. Detaljnije

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.