Bogdanov po dolasku u Srbiju dobija pritvor

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Maj.2011, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanov po dolasku u Srbiju dobija pritvor

Ivanu Bogdanovu i Nikoli Kličkoviću, koji će popodne iz Italije biti deportovani u Srbiju, biće sprovedeni u pritvor koji im je određen zbog opasnosti da bi mogli da ponove dela nasilničkog ponašanja na sportskim priredbama.
- Krivično vanraspravno veće Prvog osnovnog suda u Beogradu je na predlog tužilaštva odredilo Bogdanovu pritvor zbog opasnosti da bi mogao da ponovi krivično delo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << posebno imajući u vidu da je u Italiji zbog nasilja na stadionu i van stadiona u Đenovi, osuđen na pravosnađnu kaznu od tri godine i tri meseca zatvoraizjavila je portparol tog suda Ivana Ramić.

Nikola Kličković u Osnovnom sudu u Smederevu osuđen je na četiri meseca zatvora zbog izvršenja krivičnog dela nasilje na sportskim priredbama.
Presuda nije postala pravosnažna pošto nije mogla da mu se uruči presuda jer nije bio dostupan na adresi koju je dao sudu. Zbog toga mu je krivično-vanraspravno veće tog suda na predlog tužilaštva odredilo pritvor.
Bogdanov je bio osuđen na tri godine i tri meseca zatvora zbog izazivanja nereda na utakmici fudbalskih reprezentacija Italije i Srbije na stadionu Luiđi Feraris u tom italijanskom gradu.
Kličković je bio osuđen na zatvorsku kaznu od tri godine, a dve godine i osam meseci dobio je Janjić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.