Bobi najbolji skakač, Jokić solidan, teška vremena za srpskog Profesora! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Dec.2015, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi najbolji skakač, Jokić solidan, teška vremena za srpskog "Profesora"! (video)

Dvojica od trojice naših igrača pružila dobre partije, Bjelica bez prave šanse. Dolijali Voriorsi bez Karija, najveći rival ispratio ovacijama Kobija u penziju. Batler popravio Gasola za pobedu Čikaga u derbiju Centrala...

Sparsi nemaju milosti, lako su izašli na kraj sa Fenikso, imaju skor 19-0 pred svojima navijačima.

LaMarkus Oldridž mnogo raspoloženiji nego u prošlom meču, 21 poen i 12 skokova.

Ponovo nije bilo Dankana što je iskoristio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bobi Marjanović. Srpski centar je odigrao 15 minuta, ubacio 7 poena i imao čak 12 skokova.



Portland je nastavio da pobeđuje bez Demijena Lilarda, ponovo je Si-Džej MekKolum bio odličan sa 29 poena. Kod Denvera, po običaju, Vil Barton 31, Jokić je za 18 minuta ubacio 10 poena, imao 6 skokova i 2 blokade. Denver je izgubio 7 od poslednjih 8 mečeva.



Minesota je na krilima odlične partije Karla Entonija Taunsa koji je ubacio 25 poena dobila Jutu. Prvi pik sa drafta i pored sjajnog učinka nije bio zadovoljan izgubljenih loptama kao i nekim defanzivnim greškama. Riki Rubio je imao čak 17 asistencija, dok je Bjelica za nešto više od 5 minuta ukrao 2 lopte, nije se upisao, šutirao je samo jednom.

Filadelfija je napravila iznenađenje u Sakramentu, dobili su drugu utakmicu ove nedelje, ukupno imaju tri pobede. Slavili su u Kaliforniji posle još jedne dobre partije novog košarkaša, Iša Smita koji je stigao iz Pelikansa. Kada se odlučivalo, Smit je ubacio 5 od svojih 18 poena u poslednjih 3 i po minuta i prelomio utakmicu. Kod Kingsa Marko Belineli 28 poena, ali raspoloženi Italijan nije bio dovoljan.

Voriorsi su poklekli u Teksasu bez Stefa Karija. Povreda noge sprečila je MVP-ija da pomogne šampionu, loše su se proveli, Tompson je promašivao pa

je Dalas stigao do relativno lake pobede...

Ni Mavsi nisu mogli da računaju na Derona Vilijamsa, ali Barea igra fantastično, ubacio je 23 poena i imao 6 asistencija. Bez Vilijamsa sa Bareom na pleju Dalas je dobio četiri meča u nizu.

Inače poraz od 23 razlike je najgori za Golden Stejt od novembra 2013. dakle u više od dve poslednje godine. Prošle sezone, kada su osvojili titulu najteži poraz je bio 15 razlike.

U onome što je nekada bio klasik, Lejkersi su slavili protiv najvećeg rivala u Bostonu. Kobi je ubacio 15 poena, imao 11 skokova, 173. dabl-dabl u Brajantovoj karijeri.

Veliki trenutak u poslednjem minutu, navijači su ga pozdravili aplauzom i skandiranjem, i to navijači tima protiv koga se borio i protiv koga ima negativan skor, 11-12.



"Uvrnuto, čujem moje ime i gledam u onaj grb protiv koga sam se toliko borio
", kaže Brajant, ne bez ponosa.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.