Boaći nije teže povređen

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Feb.2018, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boaći nije teže povređen

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći nije ozbiljnije povređen, ali će morati da miruje narednih deset dana pa je pod znakom pitanja njegov nastup protiv moskovskog CSKA u Ligi Evropa, saopštili su danas crveno-beli.

Boaći je povredio list desne noge na jučerašnjoj pripremnoj utakmici protiv Sileksa u Beleku.

"On je odmah upućen u bolnicu na snimanje, a posle analize i pregleda ustanovljeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da povreda nije teška kao što se u prvi mah učinilo. Međutim, zbog bržeg oporavka, Boaćiju je neophodna intenzivna terapija zbog čega će se danas vratiti za Beograd. Prognozirana pauza je 10 dana", navodi se u saopštenju Zvezde.

Nastup Boaćija u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope trenutno je pod znakom pitanja, ali Zvezdin napadač bi u revanšu mogao da se nađe u timu.

Prva utakmica šesnaestine finala Lige Evropa između Zvezde i CSKA igra se 13. februara, dok je revanš 21. februara u Moskvi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.