Bivši igrač Zvezde postao direktor

Izvor: B92, 19.Jan.2021, 12:57

Bivši igrač Zvezde postao direktor

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Slavko Perović imenovan je za novog sportskog direktora Radničkog iz Kragujevca.

Perović je prošlog leta završio igračku karijeru i već posle šest meseci prihvatio je novi izazov i poziv matičnog kluba.

Ekipa koju predvodi trener Aleksandar Linta zauzima prvo mesto na tabeli posle prvog dela sezone sa 40 bodova, pet više od drugoplasiranog Kabela i kandidat je za plasman u Superligu Srbije.

Perović je tokom karijere igrao za Obilić, Crvenu zvezdu i brojne turske klubove, a karijeru je završio u Dinamu iz Bukurešta.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sportski direktor Radničkog Slavko Perović: Da pravimo nekog novog Luku Milivojevića ili Filipa Kostića

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2021

Fudbalski klub Radnički 1923 iz Kragujevca predstavio je danas novog sportskog direktora..Kao što je Mozzart sport ranije preneo, Slavko Perović je okončao svoju igračku karijeru i vratio se u klub u kojem je ostvario svoje prve fudbalske korake - kragujevački Radnički 1923. Bivši fudbaler Obilića,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.