Bio sa Zvezdom, pa u Romi, sada je srušio Seltik

Izvor: B92, 17.Dec.2017, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bio sa Zvezdom, pa u Romi, sada je srušio Seltik

Manuel David Milinković (23) je sa dva gola za Harts prekinuo nestvarnu seriju Seltika od 69 utakmica bez poraza.

Harts je sa stilom prekinuo Seltikovu seriju jer je u 19. kolu prvenstva Škotske pobedio sa 4:0. Prvi gol je postigao Hari Kokran u 26, drugi Kajl Laferti u 35. na asistenciju Milinkovića.

Potom se priključio srpski igrač rođen u Francuskoj i golovima u 48. i 76. minutu. Seltik pre ovoga nije znao za poraz u šampionatu Škotske od prošlog maja. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Milinković je u Hartsu na pozajmici iz Đenoe. Tokom 2013. je došao u Zvezdu, trenirao je sa timom ali zbog papira nije zaigrao za crveno-bele. Nakon toga je usledila selidba u BASK , pa Romu pre dve godine.

Posle kratke epizode u Salernitani postao je igrač Đenoe, ali uglavnom i tu na pozajmicama, u Fođi, Mesini i sada Hartsa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.