Bild javlja, Srbin višak u Ajntrahtu!

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2020, 10:52

"Bild" javlja, Srbin višak u Ajntrahtu!

Mladi fudbaler najverovatnije ni u novoj sezoni neće biti član Ajntrahta.

Nakon što je prošli deo sezone proveo na pozajmici u Anderlehtu, Dejan Joveljić se vratio u Ajntraht gde, po svemu sudeći, nema poverenje trenera.

"Bild" prenosi da je Joveljić višak jer Adi Hiter nije u stanju da radi sa velikim brojem igrača, pa je tako doneo odluku da Srbin bude jedan od igrača koji će trenirati odvojeno od glavne grupe.

Šta je naredni korak? >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Nova pozajmica, po svemu sudeći, sumnjamo da će Ajntraht tek tako odlučiti da ga proda nakon samo jedne sezone.

Čekamo rasplet situacije, definitivno je da Joveljić ima šta da pokaže.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Konte odlučio, ovo je plan! (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2020

Nove informacije sa Apenina...Kao javlja Romeo Agresti, Antonio Konte najverovatnije napušta redove milanskog Intera nakon jedne sezone...O ovome se piše već neko vreme, navodno se oko brojnih stvari ne slaže sa upravom, koja je generalno zadovoljna njegovim radom i želi da ga zadrži...Ali, neće...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.