Konte odlučio, ovo je plan! (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2020, 23:01

Konte odlučio, ovo je plan! (foto)

Nove informacije sa Apenina.

Kao javlja Romeo Agresti, Antonio Konte najverovatnije napušta redove milanskog Intera nakon jedne sezone.

O ovome se piše već neko vreme, navodno se oko brojnih stvari ne slaže sa upravom, koja je generalno zadovoljna njegovim radom i želi da ga zadrži.

Ali, neće pokušati da ga zadrže po svaku cenu, spremili su i zamenu za bivšeg trenera Juventusa i Čelsija, više o svemu u nastavku.

Agresti javlja da je Konte >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najverovatnije završio sa "Neroazurima", ali i prenosi kakav bi mogao da bude plan italijanskog stručnjaka.

Naime, on bi mogao da napravi pauzu od fudbala i sačeka da se otvori mesto u Mančester junajtedu!

"Đavoli" veruju Solskjeru, ali bi to moglo lako da se promeni ove sezone, ostali su bez trofeja i treću godinu u nizu, pritisak je sve veći, pa se čini i da bi jedna serije lošijih rezultata mogla da košta Norvežanina posla.

Konteu se svakako ne žuri, izgleda da je spreman da sačeka priliku na "Old Trafordu".

Pitanje je ipak koliko je to dobar izbor, sa upravom Intera se nije slagao oko pojačanja i brojnih drugih odluka, a diskutabilno je i koliko bi se pored Eda Vudvarda pitao na "Teatru snova".

No, on ima želju, videćemo da li će je i ostvariti.

. @romeoagresti saying Conte likely to leave Inter. Can take a break and would like to coach United in the future.

— hash (@hashim0307) August 22, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.