Bez pobednika u Rimu, Miha završio na tribinama

Izvor: RTS, 09.Jan.2016, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez pobednika u Rimu, Miha završio na tribinama

Roma i Milan odigrali su nerešeno 1:1 u derbi meču 19. kola Serije A, a susret je obeležilo i isključenje Siniše Mihajlovića u 61. minutu utakmice.

Za Mihajlovića je meč protiv Rome bio biti 'il ne biti, pa nije čudno što je srpski trener pored terena izgledao veoma nervozno.
Milan je ostao neporažen na Olimpiku, videćemo da li će to biti dovoljno da zadrži posao, ali je sigurno da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mu ovaj period u karijeri nimalo nije lak.
Roma je povela već u 4. minutu utakmice, kada je strelac bio nemački internacionalac Rediger. Milan se nije predavao, već je u 50. minutu stigao do izjednačenja, golom Juraja Kucke.
Upravo je Slovek mogao gostima da donese sva tri boda, ali je u 61, minutu poromašio izglednu šansu. Mihajlović se tom prilikom prilično potresao, šutnu flašicu vode, a glavni sudija meča Danijele Orsato pokazao mu je put ka tribinama.
Milan je, posle 19 odigranih kola na šestom mestu na tabeli Kalča sa 29 osvojenih bodova, dok je Roma stepenicu iznad sa 34.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.