Betis ne staje, i treća u nizu!

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2017, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Betis ne staje, i treća u nizu!

Večerašnjom utakmicom u Sevilji kompletirano šesto kolo španske Primere.

Fudbaleri Betisa još jednom su potvrdili da se nalaze u sjajnoj formi.

Posle pobeda nad Deportivom (2:1), a onda i Realom u Madridu (1:0), Betis je večeras pred svojim navijačima slavio i protiv Levantea, i to veoma ubedljivo, rezultatom 4:0.

Zanimljivo je da su sva četiri pogotka postignuta tokom drugog poluvremena. Seriju golova je započeo Sanabrija, vodećim golom u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 47. minutu, a samo osam minuta kasnije Ruiz je duplirao prednost domaćih - 2:0.

Pitanje pobednika definitivno je rešeno golom Leona u 65. minutu, a konačnih 4:0 postavio je Sanabrija, svojim drugim golom, u nadoknadi vremena.

U ekipi Levantea naš Saša Lukić je svih 90 minuta proveo na klupi za rezerve.

Ovo je Betisu ukupno četvrta pobeda od početka sezone, uz dva poraza i sa Valansijom deli četvrto mesto na tabeli. Levante je ostao na devetom mestu sa devet bodova.

- Standings provided by Sofascore LiveScore

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Jokanov Fulam slavio u Notingemu

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2017, 22:53

Izabranici Slaviše Jokanovića upisali su treći trijumf ove sezone...Fulam je slavio na gostovanju ekipi Notingem Foresta u okviru 10. kola engleskog Čempionšipa. Jokaovićevi puleni su nadigrali "Šumare" i slavili sa 1:3 (1:1)...Poveli su golom novajlije iz Oksera Kamare u 13. minutu, a 20 minuta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.