Izvor: MozzartSport.com, 24.Feb.2021, 12:38

Barselona hvata poslednji voz

Katalonci bi u slučaju da ne slave protiv Elčea mogli da zaborave na šampionsku trku; Mozzart vam nudi najveću kvotu na svetu na pobedu Barse - 1,18!

Nakon dva uzastopna kiksa Atletiko Madrida prethodne nedelje, u Barseloni su zamišljali da danas, veče nakon još jednog neuspeha Jorgandžija, smanje zaostatak za liderom na tri boda. Međutim, i sami su se sapleli, tamo gde su već unapred upisali tri boda. U 89. minutu meča na Nou Kampu, Aleiš Fernandez je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bio precizan sa penala i Kadizu doneo bod, veliki isto koliko i ona dva koja je Barselona ispustila.

Zato će nakon razočaravajućeg remija, kojim je pride prekinula seriju od sedam pobeda u Primeri, Barselona prvo morati da povrati treću poziciju od Sevilje, upiše pobedu u zaostalom meču prvog kola protiv Elčea i povrati samopouzdanje uoči predstojećih mečeva. Sve osim trijumfa za katalonski klub bi značilo i definitivno odustajanje od trke za titulu i novi udarac na moral ekipe pred naredne, vrlo bitne mečeve.

(1,18) Barselona (8,50) Elče (15,00)

Pobedom, vratimo se još jednom na nju, Barsa bi stigla do 50 bodova, vratila se na treću poziciju, i prišla Realu na dva, te Atletiku na pet bodova zaostatka, s tim da Andalužani i Jorganžije imaju utakmicu manje. U slučaju neuspeha, na kraju runde će biti bliži petoplasiranom Sosijedadu nego lideru Primere. Poslednji voz večeras prolazi pored Nou Kampa.

Kalendar je takav da odmora nema i Ronald Kuman zna da ga u sledeće dve nedelje očekuju mečevi na čak tri fronta. U subotu će igrati sa zahuktalom Seviljom (šest vezanih pobeda), koja se polako ali sigurno uključuje u šampionsku trku, nedelju dana kasnije će protiv istog rivala pokušati da nadoknade zaostatak u polufinalu Kupa i za kraj, osim u slučaju novog čuga, potvrda evropske eliminacije na Parku Prinčeva.

(2,55) Atalanta (3,35) Real Madrid (2,75)

Iako bi u normalnim okolnostima večerašnji meč bio idealna prilika za holandskog stručnjaka da promeša karte kako bi bitne igrače odmorio za pomenute duele, Kuman je na jučerašnjoj konferenciji potvrdio da u ovakvim trenucima kestenje iz vatre moraju da vade iskusniji igrači, te će vrlo verovatno u startnoj postavi biti tek po koja promena u odnosu na tim koji se suprotstavio Pari Sen Žermenu i Kadizu.

Mozzart vam nudi najveću kvotu na svetu na pobedu Barse - 1,18!

Barsa je pre tačno mesec dana već savladala Elče (2:0), ali joj na Nou Kamp stiže drugačiji tim. Horhe Almiron je posle serije užasnih rezultata u međuvremenu dobio otkaz, a novi šef stručnog štaba Fran Eskriba je timu iz Valensije doneo prvi trijumf u Primeri posle 16 uzastopnih utakmica bez pobede. Napravio je nekoliko promena u startnoj postavi, sačuvao mrežu i stigao do tri boda zahvaljujući kojima se pomakao sa dna i izjednačio sa Eibarom po broju bodova, mada je na osnovu gol-razlike i dalje ispod crte.

Na Nou Kampu bi čak mogao da ispiše i istoriju Elčea, s obzirom da njegov tim nikada ranije nije savladao Barselonu. Na sedam međusobnih duela šest poraza i jedan remi.

PRIMERA - 1. KOLO (ZAOSTALI MEČ)

19.00: (1,18) Barselona (8,50) Elče (15,00)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.