BRAVO HAMADE: Međedovića još jedna pobeda deli od plasmana na Rolan Garos

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023, 14:46

BRAVO HAMADE: Međedovića još jedna pobeda deli od plasmana na Rolan Garos

Korak do sna.

Srpski teniser Hamad Međedović trenutno je na svega jedan meč od plasmana u glavni žreb Rolan Garosa, pošto je sa 2:1 (6:3, 3:6, 6:3) u drugom kolu kvalifikacija pobedio četvrtog nosioca Huana Manuela Serundola iz Argentine.

Srbin je dobro otvorio meč i poveo sa 2:0, Argentinac je brzo okrenuo, ali onda naš as neumoljivo osvaja svoje gemove, i uz to oduzima još dva brejka Serundolu.

U drugom se Serundolo revanširao istim rezultatom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali sa jednim brejkom.

Treći set je počeo loše po Hamada jer je odmah izgubio servis. Vratio se sa dva oduzeta i stekao prednost od 5:2. Argentinac je osvojio naredni gem, a onda je Srbin trasirao put ka poslednjoj prepreci pred plasman na drugi grend slem sezone.

Međedović će se za glavni žreb boriti protiv Holanđanina Jespera De Jonga koji je 195 na ATP listi.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.