BOMBA SA OSTRVA: Šampion sveta stiže na Enfild!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 23:22

BOMBA SA OSTRVA: Šampion sveta stiže na Enfild!

Sve je dogovoreno...

Mediji na Ostrvu javljaju da je Liverpul postigao dogovor sa Brajtonom oko transfera igrača koji je bio bitan šraf reprezentacije Argentine na putu ka tituli prvaka sveta u Kataru, a takođe su dogovoreni lični uslovi i sa samim fudbalerom. U pitanju je Alek Mekalister.

Naime, Redsi su tokom ove sezone imali dosta problema upravo u veznom redu, a Mekalister je igrač koji bi u od leta trebao da podigne kvalitet na središnjem delu terena koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pretrpeti i najveće promene.

Od igrača koji pokrivaju pozicije u veznom redu ekipu će napustiti Nabi Keita, Artur Melo, Aleks Okslejd-Čembrlen i DžejmsaMilner.

Mekalister je ove sezone u dresu Brajtona upisao 32 meča i na njima je postigao 12 pogodaka, uz dve asistencije i jedan je od najzaslužnijih igrača za visok plasman tima sa juga Engleske u ovoj sezoni, gde su Galebovi blizu plasmana u Ligu Evrope.

Za sada nisu poznati visina transfera i plata koju će igrač imati na "Enfildu".

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.