BIH: Borcu tri boda

Izvor: B92, 26.Sep.2013, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIH: Borcu tri boda

Prekinuta utakmica devetog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Sarajeva i banjalučkog Borca registrovana je službenim rezultatom 3:0 za goste.

Sarajevu je još određeno i da dve utakmice na domaćem terenu igra bez prisustva publike, kao i novčana kazna od 8.000 konvertibilnih maraka.

Utakmica je prekinuta u sredu uveče u 70. minutu pri rezultatu 0:0, kada je grupa ekstremnih navijača Sarajeva utrčala na teren nameravajući da se obračuna sa pristalicama Banjalučana, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smeštenim na južnoj tribini stadiona Asim Ferhatović.

Igrači oba tima su posle incidenta otišli u svlačionice, a nakon dugotrajnih razgovora sudija sa delegatom i predstavnicima klubova odlučeno je da susret ne bude nastavljen, iako su kasnije bile ispražnjene i severna i južna tribina sarajevskog stadiona.

Veći navijački neredi sprečeni su energičnom intervencijom Specijalne policije, a izgrednici su uhapšeni.

Kasnije iste večeri u sarajevskom naselju Vogošća kamenovan je autobus sa navijačima Borca i tom prilikom jedna osoba je lakše povređena, a na vozilu su razbijena dva prozorska stakla.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BIH: Borcu tri boda

Izvor: B92, 26.Sep.2013

Prekinuta utakmica devetog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Sarajeva i banjalučkog Borca registrovana je službenim rezultatom 3:0 za goste...Sarajevu je još određeno i da dve utakmice na domaćem terenu igra bez prisustva publike, kao i novčana kazna od 8.000 konvertibilnih maraka...Utakmica...

Nastavak na B92...

PL BiH: Bodovi Borcu administrativnim putem

Izvor: Sportal.rs, 26.Sep.2013

Utakmica 9. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između fudbalera Sarajeva i banjalučkog Borca, koja je prekinuta zbog nereda i divljanja navijača domaćeg tima, registrovana je službenim rezultatom 3:0 u korist gostiju, prenose mediji u BiH.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.