BESNI RADONJIĆ KRATKO POSLE PORAZA: Napravićemo dobru pripremu za majstoricu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 20:49

BESNI RADONJIĆ KRATKO POSLE PORAZA: Napravićemo dobru pripremu za majstoricu

Daćemo sve od sebe da savladamo Igokeu.

Trener Crvene zvezde bio je vidno razočaran i besan nakon poraza svoje ekipe od Igokee (81:68) u drugoj utakmici polufinalne serije ABA lige.

- Jednostavno nismo bili dovoljno dobri. Otvorili smo utakmicu sa nekoliko dobrih i otvorenih situacija iz kojih nismo pogađali. Igokea je iskoristila svoje šanse i stigla do velike prednosti - rekao je Radonjić, a zatim dodao:

- Naša energija je u nastavku susreta bila bolja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali ne i dovoljna da se vratimo u meč. Napravićemo dobru pripremu za majstoricu i daćemo sve od sebe da savladamo Igokeu.

Treći, odlučujući meč između Crvene zvezde i Igokee na programu je u utorak 11. maja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.