Izvor: RTS, 27.Okt.2020, 14:44

Azerbejdžan će Crnu Goru dočekati u Zagrebu

Evropska fudbalska unija prihvatila je predlog Fudbalskog saveza Azerbejdžana da se utakmica utakmica petog kola Lige nacija između Azerbejdžana i Crne Gore odigra u Zagrebu
Razlog za promenu mesta odigravanja utakmice je svima dobro poznat, a tiče se situacije u oružanih sukoba u reonu Nagorno-Karabah.

"Odigravanje utakmice Azerbejdžan - Crna Gora na neutralnom terenu uslovljeno je odlukom Izvršnog odbora Uefa da privremeno suspenduje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odigravanje međunarodnih reprezentativnih i klupskih utakmica u Azerbejdžanu i Jermeniji zbog sukoba dve zemlje u regiji Nagorno-Karabah", istakli su iz FSCG.
Utakmica u Zagrebu odigraće se 14. novembra na stadionu "Maksimir" od 18 sati.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Crna Gora umesto u Baku ide u Zagreb

Izvor: B92, 27.Okt.2020

Evropska fudbalska unija prihvatila je predlog FS Azerbejdžana da se utakmica utakmica petog kola Lige nacija između Azerbejdžana i Crne Gore odigra u Zagrebu..."Odigravanje utakmice Azerbejdžžan – Crna Gora na neutralnom terenu uslovljeno je odlukom Izvrššnog odbora UEFA da privremeno suspenduje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.