Arsenal zamalo ispao, Milijaš strelac

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Jan.2011, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal zamalo ispao, Milijaš strelac

Arsenal je bio na korak od ispadanja u trećem kolu FA kupa od drugoligaša Lids Junajteda.
Trenutno petoplasirana ekipa u Čempionšipu povela je u 54. minutu iz jedanaesterca koji je skrivio Brazilac Denilson oborivši u šesnaestercu Grejdela. Najstrožu kaznu je realizovao Robert Snodgras.

Međutim, u 89. minutu u kaznenom prostoru Lidsa posle povlačenja za dres pao je Teo Volkot, a krivac za jedanaesterac je Ben Parker. Loptu je uzeo Sesk Fabregas, koji je u igru ušao u drugom poluvremenu i postavio konačnih 1:1. Imao je Arsenal šansu da pobedi u sudijskoj nadokandi vremena, ali je udarac Volkota zaustavio Kasper Šmajhel.
Menadžer Tobdžija Arsen Venger nije izveo na teren neke od svojih najboljih igrača, kao što su Nasri i Van Persi, a najbolji pojedinci na ovom meču, Fabregas i Volkot ušli su u igru tek u nastavku.
Odluka o putniku u četvrto kolo FA kupa pašće u ponovljenoj utakmici koja će biti odigrana 18. januara na Eland Roudu u Lidsu. 
Od naših internacionalaca istakao se Nenad Milijaš koji je u 38. minutu bio strelac vodećeg gola za Vulverhempton protiv Donkastera u gostima. Utakmica je završena nerešeno, 2:2. Nikola...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.