Anketa: Većina Nemaca protiv nastavka Bundeslige

Izvor: B92, 15.Maj.2020, 15:40

Anketa: Većina Nemaca protiv nastavka Bundeslige

Više od polovine Nemaca protivi se nastavku nemačkog fudbalskog prvenstva ovog vikenda, pokazala je anketa koju je objavila televizija ARD.

Anketa je pokazala da 56 odsto ispitanih kritički gleda na ponovno pokretanje Bundeslige, u poredjenju sa 31 odsto koji su za to.

Nakon više od dva meseca pauze zbog pandemije koronavirusa, nemački fudbal se vraća ovog vikenda.

Utakmice će se igrati bez >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prisustva navijača i uz poštovanje strogog zdravstvenog protokola.

U drugom delu istraživanja, 40 odsto ispitanika se zalaže da ublažavanje restriktivnih mera koje su nametnute stanovništvu.

Međutim, među tih 40 odsto, njih 45 odsto navodi da su skeptični u pogledu nastavka fudbalske sezone, dok njih 40 odsto to odobrava.

Anketa je obavljena telefonom 12. i 13. maja, a u njoj je učestvovalo 1.074 ljudi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.