Anćeloti: Protiv Dortmunda srcem i karakterom

Izvor: Press, 21.Mar.2014, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti: Protiv Dortmunda srcem i karakterom

"Da bismo ih eliminisali u četvrtfimnalu, potrebno je da imamo hrabrosti i karaktera. Radi se o izuzetno jakom i iskusnom timu sa odličnim igračima, ", rekao je Anćeloti.
Italijanski stručnjak smatra da će Dortmund biti posebno motivisan za Ligu šampiona, jer nema šanse u trci za titulu u nemačkoj Bundesligi.
"Ekipa je kvalitetna i odlično organizovana, naročito u defanzivi, uz odličnu igru u kontranapadu", >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ocenio je Anćeloti.
Borusija Dortmund je prošle sezone eliminisala madridski tim u polufinalu Lige šampiona, a u finalu je izgubila od Bajerna iz Minhena.
"Četvrtfinale će biti potpuno otvoreno", rekao je Anćeloti.
On je naglasio da je od ostalih četvrtfinalnih parova posebno interesentan španski duel između Barselone i madridskog Atletika.Real će prvu utakmicu protiv Borusije iz Dortmunda igrati 2. aprila u Madridu, a drugu šest dana kasnije.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Anćeloti: Protiv Borusije srcem i karakterom

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Mar.2014

MADRID - Trener Real Madrida Karlo Anćeloti ocijenio je Borusiju iz Dortmunda kao izuzetno jakog protivnika u četvrtfinalu Lige šampiona, protiv koga će njegovom timu trebati hrabrosti i karaktera.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.