Ančeloti: Ćabi Alonso može da bude trener Reala

Izvor: B92, 26.Sep.2023, 21:55

Ančeloti: Ćabi Alonso može da bude trener Reala

Trener fudbalera Reala Karlo Ančeloti izjavio je da se nada da će Ćabi Alonso u budućnosti da bude šef stručnog štaba madridskog kluba, prenose španski mediji.

Alonso je trenutno trener Bajera iz Leverkuzena.

Radio Marka je u ponedeljak objavila da bi Alonso na kraju sezone trebalo da zameni italijanskog stručnjaka, koji bi trebalo da preuzme reprezentaciju Brazila.

"Znam da ima veliko znanje i da ima mogućnost da bude trener ovde u Realu. Želim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to njemu ili Raulu ili Arbeloi da budu trener i u Realu jer ih volim mnogo i nadam se da će jednog dana da treniraju Real", naveo je Ančeloti.

Real se nalazi na trećem mestu na tabeli sa 15 bodova, odnosno madridski klub je ostvario pet pobeda i jedan poraz.

"Normalno je da vas kritikuju kada stvari ne idu kako treba. Ne zanima me to. To je deo posla. Treba da vidite i stvari koje smo uradili dobro kojih je mnogo. Malo je stvari koje su bile loše. Moja ocena toga je drugačija od svih ostalih, a znam da neke stvari moramo da unapredimo", zaključio je Ančeloti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.