Izvor: MozzartSport.com, 06.Maj.2021, 19:36

Ajaks prodaje Taljafika i Neresa

„Dugo su sa nama“, kaže direktor Overmars

Sudbina Ajaksa je da svakog leta ostane bez dvojice-trojice standardnih prvotimaca.

Pre dve godine su otišli De Liht i De Jong, prošle Van den Bek i Zijeh, a sada su kofere počeli da pakuju Taljafiko i Neres. A, trener Ten Hag za to vreme ćuti i radi, osvaja titule, ne žali se...

Sportski direktor Ajaksa Mark Overmars otkrio je u intervjuu za holandske >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << medije da će Kopljanici verovatno tokom leta ostati bez Nikolasa Taljafika i Davida Neresa, dvojice članova prve postave.

Odlazak Taljafika i Neresa ne bi bio nelogičan. Nikolas je sa nama tri i po godine, na leto će napuniti 29 i nije tajna da želi da promeni sredinu“, rekao je Overmars.

Levi bek je stigao u Ajaks iz rodne Argentine, iz Independijentea u januaru 2018. godine. Prošle zime je produžio ugovor sa klubom do leta 2023, ali po svemu sudeći otići će znatno ranije.

Slična je situacija i Davida Neresa.

On je sa nama od 2017. godine, sada ima 24 i želi da napravi novi korak u karijeri“, objasnio je Overmars.

Ali, direktor Ajaksa je imao i poruku za kupce.

Zainteresovani klubovi moraju da znaju da ih neće dobiti tako lako“, naglasio je Mark Overmars, nekadašnji as, danas direktor Ajaksa.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.