AKO ODE MBAPE: PSŽ dovodi zvezdu Liverpula (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 10:14

AKO ODE MBAPE: PSŽ dovodi zvezdu Liverpula (FOTO)

Traži se zamena.

Hoće-neće, izgleda da hoće.... O odlasku Kilijana Mbapea iz PSŽ-a napisano je na hiljade vesti i tekstova, ali kako trenutno stvari stoje jedan od najboljih napadača na svetu ipak će napustiti Pariz. Zato su u redovima šampiona Francuske rešili da što pre pronađu zamenu za Mbapea.

Prema tvrdnji Kristijana Falka, novinara "Bilda" na "Park Prinčeva" mogao bi da doputuje Sadio Mane, za koga je uprava prvaka Francuske spremila astonomski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ugovor. Navodi se da je u pitanju ponuda koja se ne odbija...

En cas de départ de Sadio Mané, le PSG serait le favori pour le récupérer !

L'augmentation de son salaire, en cas d'arrivée à Paris, et l'intérêt du club pour le Sénégalais sont à l'origine de son hésitation sur le fait de prolonger à Liverpool. [@cfbayern] #LFC pic.twitter.com/lYGo5sZjh8

— Liverpool 🇫🇷 (@RedsFrance) May 18, 2022

Krilni napadač Liverpula po mnogim karakteristikama podseća na Mbapea. Krase ga neverovatna brzina, fizički atributi, osećaj za prostor i kretanje od lopte, uz predatorski instink za gol.

Sadio Mane ove sezone upisao je 33 nastupa u Premijer ligi, 15 puta tresao mrežu protivnika i tome dodao dve asistencije.

Uz to osvojio je dva kupa Engleske i u trci je za kvadruplom krunom, ukoliko se njegov Liverpul nekim čudom, dokopa titule u Premijer ligi. Nakon toga igraće finale Liga šampiona 28. maja, upravo u prestonici Francuske, što će po svemu sudeći biti i njegova naredna klupska destinacija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.