ABA  - Vranjanac MVP ligaškog dela sezone! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2017, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA - Vranjanac MVP ligaškog dela sezone! (video)

Krilni centar ljubljanske Union Olimpije Nikola Janković poneo je zvanje najkorisnijeg igrača ligaškog dela regionalnog šampionata.

Jedan od najdominantnijih igrača u tekućoj sezoni ABA lige Nikola Janković imenovan je za najkorisnijeg igrača ligaškog dela regionalnog šampionata.

Na zvaničnom sajtu ABA lige navodi se da je krilni centar Union Olimpije bio neprikosnoven u reketu na svim terenima zbog čega je na kraju nagrada za MVP-a otišla baš u njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ruke.

Bivši košarkaš Mega Leksa imao je najbolji prosečni indeks u ABA ligi (19.24 po meču) što je gotovo za poen bolje od drugoplasiranog Rajana Boutrajta iz Cedevite.

Statistika kaže da je Janković u proseku beležio 16.6 poena, 7.3 skoka, 1.4 ukradene lopte i 1.1 asistenciju po utakmici pa je uz nagradnu za najkorisnijeg igrača poneo i zvanje petog najboljeg strelca i skakača u ligi.

Momak rođen u Vranju dva puta je tokom sezone proglašavan za najkorisnijeg igrača kola, a evo i sažetka onoga što je Nikola Janković radio na terenima regionalne lige u prethodnih šest meseci.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jankoviću MVP nagrada ABA lige

Izvor: Press, 16.Mar.2017

Košarkaš ljubljanske Olimpije je imao najveći indeks korisnosti u regionalnom takmičenju ove sezone, u proseku 19,24 po utakmici. . foto: novosti.rs. Košarkaš ljubljanske Olimpije Nikola Janković proglašen je za najkorisnijeg...

Nastavak na Press...

Igokea dobija MEGA pojačanje?!

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2017, 00:31

Košarkaški klub Igokea dobio je veliko pojačanje...Kako je preneo Mondo, novi član "Igosa" je Stefan Glogovac koji je došao iz ekipe Mega Leks...Ovaj 22-godišnji momak iz Trebinja potpisao je ugovor do kraja sezone uz mogućnost produžetka saradnje u sledećoj sezoni...Glogovac je ove sezone nastupao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.