U Makedoniji najavljuju smak sveta u subotu

Izvor: Dzungla.org, 17.Maj.2011, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Makedoniji najavljuju smak sveta u subotu

Makedonija je preplavljena posterima i flajerima sa pretećom sadržinom da Sudnji dan dolazi 21. maja, zbog čega je policija pozvala na informativni razgovor dve osobe.

U nekoliko većih gradova postavljeni su posteri na kojima je poruka 'Sudnji dan je 21. maja, plači snažno prema Bogu', koja je izazvala strah kod stanovništva, jer se tvrdi da će tog dana doći kraj sveta.
Pre nekoliko dana je u centru Skoplja, grupa koja se predstavljala kao deo verskog 'Femili >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << radija' delila flajere sa istom sadržinom da je došao sudnji dan za čovečanstvo.
Iz MUP-a kažu da je slučaj prijavljen i da su na informativni razgovor pozvane dve osobe, strani državljani, koji su delili flajere.
Jedino im je bilo ukazano da je sadržaj uznemiravajući i zamoljeni su da prestanu sa širenjem poruka takve sadržine.
Radi se o verskoj sekti iz Njujorka koja tvrdi da je njihov duhovni lider matematičkom kalkulacijom otkrio kodove i time otkrio tajne Biblije, pa i propast sveta za nekoliko dana.
(Izvor: Mondo, Tanjug)
Pogledaj vesti o: Smak sveta 2012

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.