Plivači Svetog Nikole donose 13 medalja iz Skoplja

Izvor: JužneVesti.com, 01.Okt.2019, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plivači "Svetog Nikole" donose 13 medalja iz Skoplja

Trojica plivača niškog kluba Sveti Nikola nastupila su na mitingu "Delfin Sprint" u Skoplju i osvojila 13 medalja, od čega 8 najsjajnijih. Bogdan Mitić proglašen je za najuspešnijeg u svojoj kategoriji, Uroš Stojić bio je apsolutno najbolji u disciplini 100 m prsnim stilom, a Petar Mitić je plivajući 200 m kraul stilom zauzeo 2. mesto u apsolutnoj konkurenciji.

Plivajući prsno na 100 m, Stojić je osvojio zlata i u kategoriji do 11 i do 12 godina. Istim >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << stilom, samo na duplo kraćoj stazi osvojio je zlato u svojoj konkurenciji, a apsolutno je bio drugi. Još je bio uspešan i na 200 m mešovitim stilom, osvojivši zlato u svojoj konkurenciji, a bronzu u apsolutnoj.

Bogdan Mitić još jednom je potvrdio da nema konkurenciju u regionu u svom uzrastu osvojivši 3 zlatne medalje u disciplinama 50m kraul, delfin i prsno! Bogdan je proglašen za najboljeg plivača mitinga u svojoj kategoriji - kažu u niškom klubu.

Zlato je zasijalo oko vrata i Petra Mitića, koji ga je zaslužio time što je bio najbriži u svom uzrastu na 200 m kraul, dok je u apsolutnoj kategoriji zauzeo 2. mesto. Srebro je osvojio plivajući istim stilom duplo kraću stazu, a na 50 m kraul osvojio je bronzu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.