Izvor: PRObjave.com, 24.Nov.2011, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena treća konferencija DSOJ

Ovogodišnja, treća po redu konferencija Društva Srbije za odnose s javnošću (DSOJ), pod nazivom "Komunikacije za 21. vek – trendovi i izazovi", održana je 17. i 18. novembra u Hotelu "Zira" u Beogradu.
Učesnici konferencije imali su prilike da slušaju predavanja uglednih stručnjaka iz Srbije i regiona, poput Mirka Ilića, Dubravke Jusić, Nikolaosa Dimitriadisa", kao i predstavnika Evropske asocijacije direktora korporativnih komunikacija (EACD). U dva dana trajanja konferencije, tokom predavanja, panela i diskusija, predstavljeni su trendovi u struci odnosi s javnošću: društveno odgovorno poslovanje, uticaj društvenih medija na razvoj pi-ara, odnos pi-ara i marketinških komunikacija, ali i izazovi u razvoju profesije sa kojima se suočavaju kolege iz regiona i Evrope.
Konferenciju su svečano otvorili Miloš Đajić, predsednik Upravnog odbora DSOJ i Nataša Pavlović Bujas, direktorka agencije Blumen group, članica Upravnog odbora DSOJ.
Ovom prilikom predstavljeni su i mladi dizajneri, Predrag Stakić, pobednik svetkog konkursa za simbol ljudskih prava, koji su zajednički organizovalie nemačka vlada i organitzacija "Human Rigts Logo Initiative" i Hella Mentuš, nagrađena autorka novog znaka i logotipa DSOJ.
Blumen Group
Bulevar kralja Aleksandra 245 / IV
11000 Beograd
Tel: +381 11 3861970
Fax: +381 11 2410867

Kontakt:
Jelena Milunović
Funkcija: Asistent za odnose sa javnošću
Tel: +381 11 3861970
Mob: +381 (0) 64 82 81 80
Email: jelenam.blumen@yahoo.com

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.