Izvor: PRObjave.com, 28.Sep.2010, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ViaBalkans.com vodi na zimovanje u Bugarsku

Turistički internet portal ViaBalkans.com raspisao je nagradni konkurs za izbor najboljeg putopisa (bilo da je reč o tekstu ili turističkoj fotografiji) čiji pobednik osvaja nagradno zimovanje (sedam dana za dve osobe) u ski centru Bansko u Bugarskoj.
Svi posetioci portala nakon izvršene registracije mogu da objave svoj putopis i tako učestvuju u nagradnoj igri. Jedini uslov je da tema putopisa ne izlazi izvan granica jedanaest zemalja "brdovitog" poluostrva.
Travel portal ViaBalkans.com bavi se predstavljanjem turističkih destinacija a zamiso uredništva je da blagovremeno i na jednom mestu budu predstavljene sve turističke destinacije i turistički potencijali Balkanskog poluostrva. Shodno ovome, svi učesnici nagradnih konkursa učestvuju i u kreiranju sadržaja portala i time daju doprinos popularizaciji svoje zemlje, grada ili omiljenog turističkog odredišta.
Na portalu je predstavljena ponuda Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Grčke, Turske, Rumunije, Slovenije, Bugarske, Makedonije, Albanije i Bosne i Hercegovine odnosno svih zemalja koje se u geografskom ili geopolitičkom kontekstu nalaze na Balkanskom poluostrvu.
Koncept "ViaBalkans" predstavlja drugačiju dimenziju shvatanja prostora i turizma od klišea na koje smo naviknuti spajajući tako, na istom mestu i pod jednakim uslovima, sve turističke kategorije i destinacije uključujući one čuvene i elitne jednako kao one potencijalne i nerazvijene.
Više informacija o nagradi i pravilima konkursa možete da pročitate na samom portalu.
ViaBalkans.com

Beograd
Web: www.viabalkans.com
Kontakt:
Miroslav Bronzić
Funkcija: glavni i odgovorni urednik
Mob: 063/370-428
Email: bronzic@viabalkans.com

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.