Izvor: PRObjave.com, 20.Okt.2009, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upis na početni kurs salse

U toku upisa važe sledeće akcije:
- svako ko u školu upiše 5 učenika dobija mesec dana kursa besplatno,
- svako ko upiše 2 muškarca na kurs takođe dobija mesec dana kursa besplatno.
Od ove sezone pod novim imenom (EMIGRANTES), a do sada najčešće slobodno interpretiranim "kod Chome", "kod onog Kubanca" ili "CUBALKAN", kako smo je sami nazivali.
Pravo je mesto za ljubitelje latino zvuka i latino temperamenta, dobrog provoda, nesputanog plesanja, prepunog improvizacije, sa veoma puno slobode i vrlo malo pravila.
Salsa škola EMIGRANTES funkcioniše pod okriljem Društva kubansko-srpskog prijateljstva CUBALKAN, neprofitabilnom organizacijom koju smo sami osnovali pre 6 godina, kada je samo šačica entuzijasta u Srbiji znala šta je salsa, a još manje njih je plesalo. Naši instruktori, deo su ove ekipe, koja je predstavila salsu Srbiji, iskusni i dobro podučeni od strane izvornih predavača. Ne propustite da učite od najboljih!
Plesna škola EMIGRANTES
Tolstojeva 51
21000 Novi Sad
Email: info@cubalkan.com
Web: www.cubalkan.com
Kontakt:
Jelena Mudrić
Mob: +381 63 326 884

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.