Učenici British International School  na debatnoj konferenciji u Holandiji i u poseti ...

Izvor: PRObjave.com, 26.Feb.2024, 19:48

Učenici British International School na debatnoj konferenciji u Holandiji i u poseti ...

BIS godinama neguje debatni klub po modelu UN. U okviru tog kluba učenici stiču veštine debatovanja podražavajući model debatovanja Ujedinjenih nacija. Debatni klub učenika BIS nosi naziv BISMUN. Svake godine BIS organizuje interne debatne konferencije u kojima učestvuju učenici različitih internacionalnih i domaćih škola u Beogradu. Najuspešniji učenici BISMUN kluba učestvuju na međunarodnoj učeničkoj debatnoj konferenciji u Holandiji, zajedno sa učenicima internacionalnih škola iz cele Evrope. Ove godine povodom odlaska na debatnu konferenciju u Holandiji naši učenici su posetili univerzitete u Amsterdamu i Utrehtu. Tom prilikom upoznali su se sa profesorima i studentima navedenih fakulteta. Bila je to jedinstvena prilika da iz prve ruke dobiju niz odgovora na pitanja u vezi različitih studijskih pravca koje nude ti univerziteti, kao i o svim ostalim detaljima bitnim za budući studentski život.
BIS sprovodi holistički pristup obrazovanju za sve uzraste svojih učenika od 3 do 18 godina. Ponosimo se kvalitetom našeg nastavnog osoblja, bilo da se radi o kvalifikovanim nastavnicima iz Velike Britanije ili visoko kvalifikovanim nastavnicima iz Srbije, od kojih mnogi rade u BIS-u već dugi niz godina. Njihovo znanje i iskustvo u nastavi prilagođenog britanskog nastavnog plana i programa rezultiraju kvalitetnim znanjem naših učenika koji se upisuju i završavaju najprestižnije univerzitete, među kojima su univerziteti Kembridž i Oksford, Londonska škola ekonomije, Imperijal koledž, Univerzitet u Edinburgu, Univerzitet Berkli u SAD-u, Univerzitet u Roterdamu, Univerzitet u Beču kao i Univerzitet u Beogradu.
BIS se tokom 27 godina uspešnog rada razvila u vrhunsku obrazovnu ustanovu sa najdužom tradicijom, poželjnu za sve one koji svom detetu žele da pruže kvalitetno obrazovanje i pravi prozor u svet. Naši savremeno opremljeni, prelepi kampusi nalaze se u prestižnoj, mirnoj četvrti Beograda, na Dedinju, okruženi zelenilom u ulici Župana Vlastimira 8, zatim Palackova 11 i Neznanog junaka 36.

Za dodatne informacije: info@bis.edu.rs ili +381 65 3066 097
British Internacional School - EDUCATION FOR SUCCESS
INFORMACIJE ZA UPIS: http://www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments/
Neznanog junaka 36, Dedinje, 11 040, Beograd
Telefon: +381 11 30 66 096 // +381 65 30 66 097
British International School
Smetanina 12
11040 Beograd
Tel: +381 11 30 66 096
Fax: +381 11 36 74 851
Email: info@bis.edu.rs
Web: www.bis.edu.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.