Izvor: PRObjave.com, 22.Jul.2009, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U susret Prvom festivalu marketinških ostvarenja Srbije - TABOO 2009

U sredu, 28. oktobra, u večernjim časovima, biće otvorena izložba radova, nastalih u vremenu od 1. januara 2005. zaključno sa 31. avgustom 2009. godine. Takmičarske kategorije istovetne su onima koje su bile na Festivalu ZLATNI PETAO 2005. godine.
Nakon toga, na manifestaciji MARKETINŠKI DOGAĐAJ GODINE, dodeliće se priznanja PUNOM PAROM NAPRED najuspešnijim agencijama i specijalizovanim preduzećima, a na osnovu rezultata poslovanja u 2008. godini. Takođe će se dodeliti priznanja najboljim pojedincima, a na osnovu anonimne ankete i glasanja članova Saveta suizdavača časopisa TABOO.
Centralni događaj Festivala svakako je dolazak dr Dan Hermana, predsednika svetske asocijacije konsultanata - Misliti kratkoročno.
Kroz jednočasovno izlaganje Misliti kratkoročno - novi metod za stvaranje, komuniciranje i inovativno brendiranje proizvoda za brz i uspešan proboj na tržištu i kroz organizaciju istoimene tročasovne kreativne radionice, preneće neophodna znanja i iskustva kako da se lokalne i regionalne robne marke uspešno bore na lokalnim tržištima.
Druga polovina dana predviđena je za panel o temi Smeju li izdavači dnevne i periodične štampe da svoju sudbinu stave u ruke agencija za zakup oglasnog prostora. U radu panela učestvovaće i predstavnici međunarodnih organizacija izdavača dnevne i periodične štampe.
Petak, 30. oktobra, predviđen je za okrugle stolove. Izabrane teme su: Razvoj interneta kao novog medija za oglašavanje ne bi trebalo da nas zatekne; Marketinške misli - kreativna sloboda; Agencija za marketinške komunikacije - kako to gordo zvuči; Tržište marketinških usluga očima urednika ekonomskih rubrika i izdavača specijalizovanih časopisa; Konfrontacija oglašivača, agencija i medija i Sportski marketing nije zamenica za donatorstva i pokroviteljstva.
Subota, 31. oktobar predviđena je za javne prezentacije izvedenih poslovnih slučajeva po scenariju kojeg će izlagači morati da se pridržavaju.
Večernji časovi ostavljeni su za oficijelno zatvaranje izložbe (koja će sva tri dana biti slobodna za posetioce bez ulaznica i drugih oblika nadoknade) i za svečano proglašenje pobednika u pojedinim takmičarskim kategorijama.
TABOO
Ulica Stevana Šupljikca broj 71
Pančevo
Web: www.taboomagazine.org

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.