Izvor: PRObjave.com, 09.Apr.2010, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Železniku sve spremno za Zvezdu

Košarkaši FMP-a u subotu u Železniku otvaraju ovogodišnju Superligu utakmicom protiv Crvene zvezde. Kao i uvek, ovakvi susreti daju motiv više, tako da treba očekivati veliku borbu i sjajan meč. Obe ekipe u završnicu domaćeg prvenstva ulaze sa nekoliko promena što se igračkog kadra tiče, ali to neće biti nikakva prepreka da prirede ljubiteljima igre pod obručevima pravi praznik za oči.
Utakmica počinje u 18 časova, a cena ulaznice je 1000 dinara.
KK FMP
Stjepana Supanca 15a
11000 Beograd
Tel: 011/ 3052039
Fax: 011/ 3052039
Email: office@kk-fmp.net
Web: www.kk-fmp.net

Nastavak na PRObjave.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Derbi u Železniku

Izvor: Danas, 09.Apr.2010

U konkurenciji osam timova, osnovno obeležje domaćeg prvenstva u košarci jesu derbi mečevi iz kola u kolo. Sve ljubitelje igre pod obručima na početku Superlige Srbije u subotu (18.00, RTS 2) očekuje izuzetno zanimljiv meč u Železniku gde će FMP sa novim pojačanjima (Videnovim, Vudvordom i...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.