Tribina protiv trgovine ljudima

Izvor: PRObjave.com, 28.Nov.2012, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tribina protiv trgovine ljudima

Beograd, 28. Novembar 2012. / PR Objave Najava - Tribina pod nazivom "Borba protiv trgovine ljudima" održaće se u četvrtak, 29.11.2012. u UK "Vuk Karadžić", Bulevar kralja Aleksandra 77a, sa početkom u 13 sati. Tribina se realizuje u saradnji Gradske opštine Zvezdara sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Međunarodnom organizacijom za migracije i Crvenim krstom Srbije. Na tribinu su pozvani predstavnici zvezdarskih srednjih škola i učenici istih.

Nastavak na PRObjave.com...






Povezane vesti

Tribina "Borba protiv trgovine ljudima" u UK "Vuk Karadžić"

Izvor: Blic, 28.Nov.2012

Tribina pod nazivom "Borba protiv trgovine ljudima" održaće se u sutra u UK "Vuk Karadžić", sa početkom u 13 sati...Tribina se realizuje u saradnji Gradske opštine Zvezdara sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Međunarodnom organizacijom za...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.