Trči za dostojanstvo - EKO Serbia se pridružila akciji prikupljanja pomoći za onkološke ...

Izvor: PRObjave.com, 27.Apr.2023, 15:01

Trči za dostojanstvo - EKO Serbia se pridružila akciji prikupljanja pomoći za onkološke ...

Zaposleni u kompaniji EKO Serbia, pridružili su se BELhospice timu na 36. Beogradskom maratonu, u Trci zadovoljstva pod sloganom #Trči za dostojanstvo.
BELhospice je prva specijalizovana dobrotvorna organizacija u Srbiji koja pruža palijativno zbrinjavanje pacijentima sa malignim bolestima u progresivnom, uznapredovalom stadijumu za koji je prognoza ograničena.
„Ponosni smo na naše zaposlene koji su bili deo BELhospice tima i učestvovali na Beogradskom maratonu, koji nije samo sportski događaj već prilika da se promoviše značaj solidarnosti, empatije i saosećanja prema onima kojima je pomoć potrebna. Trčali smo za zajednički cilj - da što većem broju onkoloških pacijenta omogućimo besplatno palijativno zbrinjavanje, a njihovim porodicama potrebnu podršku. Svesni smo koliko je važna pomoć u lečenju onkoloških pacijenata i zato smo odlučili da se pridružimo ovoj važnoj inicijativi," izjavio je Aris Karousos, generalni direktor EKO Serbia.
Na 36. Beogradskom maratonu, koju su podržali brojni sponzori čiji su zaposleni trčali u okviru BELhospice tima, prikupljeno je ukupno 64.000 evra, a sva sredstva će biti usmerena na pružanje besplatnih usluga palijativnog zbrinjavanja onkološkim pacijentima i deci sa dijagnozom neizlečivih bolesti u Beogradu. Ovaj iznos će omogućiti da BELhospice tim, koji čine lekari, medicinske sestre, negovateljice psiholog i socijalni radnik, pruži preko 1.200 kućnih poseta pacijentima obolelim od raka.
U prethodnih 20 godina, EKO Serbia je prepoznata kao pouzdan partner i odgovoran poslodavac, što će nastaviti da bude i u budućnosti, jer kada podržavmo jedni druge, zajedno možemo napraviti razliku i pokazati da nam je stalo. #Dostojanstvo


O EKO SERBIA A.D.
Kompanija EKO Serbia a.d. je članica poslovne grupe HELLENiQ ENERGY, vodeće integrisane energetske grupacije u Grčkoj i regionu jugoistočne Evrope, čije aktivnosti obuhvataju proizvodnju, snabdevanje i trgovinu svim vrstama energije, sa sve većim fokusom na čistu energiju i obnovljive izvore energije. Od svog osnivanja 2002. godine, kompanija je u Srbiji uložila više od 100 miliona evra, posluje kroz mrežu od 57 benzinskih stanica pod brendom EKO, koji nesporno predstavlja sinonim za pouzdanost, kvalitet i vrhunsku uslugu. Glavni ciljevi grupe su da postigne vodeću poziciju inovativnog međunarodnog lidera u oblasti energetskog poslovanja, da bude prvi izbor potrošača nudeći proizvode i usluge vrhunskog kvaliteta, bezbedne uslove rada, uz poštovanje okoline i svojih potrošača, istovremeno dajući društveni doprinos zajednici.
Eminent Communications
Serdar Janka Vukotića 2
11090 Beograd
Tel: +381 (0) 63 7704 876
Email: emina@eminentkomunikacije.rs
Web: www.eminentkomunikacije.rs
Kontakt:
Emina Ferizović
Funkcija: CEO
Tel: +381 (0) 63 7704 876
Email: emina@eminentkomunikacije.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.