Izvor: PRObjave.com, 28.Nov.2012, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tradicionalna dodela nagrade "Petar Damjanović"

Kompanija OSA Računarski inženjering organizuje svečanu dodelu tradicionalne, šeste po redu, nagrade "Petar Damjanović" za izbor najboljeg rada iz oblasti mašinstva – i to za izradu tehničke dokumentacije za mašine, uređaje i noseće metalne konstrukcije programskim paketom Autodesk Inventor koja će biti održana u sredu 05. decembra 2012. godine u 12h na Mašinskom fakultetu u Beogradu u svečanoj sali broj 211 Mašinskog fakulteta.



Za ovogodišnji konkurs donešena je odluka da postoje 3 nagrade: za osvojeno prvo mesto nagrada će biti 1000 evra, drugo mesto će iznositi 500 evra, a treće 300 evra (sve 3 nagrade će se pobednicima dati u dinarskoj protivvrednosti).
Pravo učešća na konkursu imali su studenti visokih škola ili fakulteta uz mogućnost korišćenja i trial verzije softvera Autodesk Inventor Professional 2013. Konkurs je trajao do 31. oktobra 2012. godine i imao za cilj promovisanje ove oblasti među mladim stručnjacima.
Nakon ceremonije dodele nagrada biće organizovan koktel, a prisutni će imati priliku da pogledaju i sve prijavljene projekte u Autodesk učionici pri Katedri za proizvodno mašinstvo.
Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate ovaj skup.
OSA Računarski Inženjering
Takovska 45/6
11000 Beograd
Tel: 3290362
Fax: 3290362
Email: unidocs@osa.rs
Web: www.unidocs.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.