Tau Commerce je odabran za Katapult program Fonda za inovacionu delatnost

Izvor: PRObjave.com, 28.Mar.2024, 12:48

Tau Commerce je odabran za Katapult program Fonda za inovacionu delatnost

Tau Commerce, inovator u sektoru e-trgovine, sa ponosom objavljuje svoj ulazak u Katapult program, inicijativu za akceleraciju startup kompanija Fonda za inovacionu delatnost Republike Srbije. Program je dizajniran da ubrza rast i razvoj najperspektivnijih tehnoloških preduzeća u regionu.
Katapult akcelerator ima za cilj da pruži finansijsku podršku, mentorstvo i pristup mreži ekspertskih resursa kompanijama koje pokazuju visok potencijal za inovacije i globalno skaliranje. Učešćem u ovom programu, Tau Commerce će imati priliku da unapredi svoje poslovanje, optimizuje procese i proširi svoj uticaj na međunarodnom tržištu.
"Učešće u Katapult programu predstavlja izuzetnu priliku za Tau Commerce da dodatno ubrza naš rast i inovativni potencijal," izjavio je Nenad Orlić, direktor kompanije Tau Commerce. "Očekujemo da će nam ovaj program omogućiti ne samo finansijska sredstva, već i pristup znanjima i mrežama koje će nam pomoći da realizujemo naše ambiciozne ciljeve za budućnost."
Tau Commerce planira da iskoristi sredstva i resurse dobijene kroz Katapult program za razvoj novih tehnoloških rešenja, poboljšanje korisničkog iskustva i širenje svoje prisutnosti na globalnom tržištu. Kompanija se fokusira na inovacije koje će doneti revolucionarne promene u sektoru e-trgovine, sa posebnim naglaskom na personalizaciji kupovine i integraciji napredne analitike podataka.
Učešće u programu akceleracije Katapult finansira Fond za inovacionu delatnost zavaljujući zajedničkim ulaganjima Republike Srbije (Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja), Svetske banke i Evropske unije.
Tau Commerce je e-commerce platforma sa vrhunskom optimizacijom on-line prodavnica za pretraživače (SEO) koja omogućava prodavcima da brže, lakše i jeftinije dođu do kupaca. Za više informacija o Tau Commerce i njihovim inicijativama, posetite www.taucommerce.rs ili pratite kompaniju na društvenim mrežama.
Tau Commerce
Dubrovačka 2a/6
11080 Zemun
Tel: +381 64 813 0149
Email: hello@taucommerce.com

Kontakt:
Nenad Orlić
Funkcija: direktor
Mob: +381 64 813 0149
Email: hello@taucommerce.com

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.