Izvor: PRObjave.com, 12.Mar.2012, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamburaši i lovci

Restoran Lovac, prava mera za dobru kafanu, u poslednje vreme najživlja je petkom i subotom uveče. Uz dobru hranu i prijatno društvo, u Lovcu vas sada čekaju i tamburaši - prava mera za dobru muziku.
"Već nakon prvog vikenda bili smo obradovani brojem mladih ljudi koji dolaze na tamburaše. Neki od gostiju dođu već kasno popodne, kako bi našli mesto i opustili se dok ne počne muzika. Vrlo često poslednje goste ispraćamo uz izlazak sunca.", rekao je Goran Jovanović, menadžer restorana Lovac.
Repertoar uz koji se gosti zabavljaju je uglavnom stara kafanska muzika, što zabavu u Lovcu čini drugačijom od tamburaških zabava na drugim mestima. Ako uživate uz melodije Tome Zdravkovića, Ane Bekute, Silvane Armenulić i ostalih legendi kafanske muzike, dobrodošli ste u Lovac - mesto odakle ćete izaći srećni i zadovoljni!
PR Komunikacije Hill & Knowlton
Užička 22
11000 Beograd
Tel: + 381 11 36 72 732, 36 72 752
Fax: + 381 11 26 63 885
Email: rdanilov@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.