Izvor: PRObjave.com, 31.Okt.2009, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija dobija ponovo profi tim

Partner će biti iz Italije, a rukovodstvo ekipe iz Srbije. U imenu će biti i Partizan i Srbija, uz imena naslovnih sponzora, koji treba da obezbede opremu i novac za registarciju i garanciju kod UCI što je više od polovine budžeta svake ekipe.

- U Italiji je trenutno preko 200 biciklista bez ugovora a biće još gore. Želimo da srpskim biciklistima, koji su lane bili profesionalci, omogućimo da nastave karijeru, a mladim vozačima da se usavršavaju na dobrim trkama i sa dobrim vođstvom – naglasio je Banović, istakvaši da će mesto u timu biti ponuđeno i takmičarima koji nisu iz Partizana, ali isključivo preko njihovih klubova i tek posle razgovora sa rukovodstvom kluba i trenerom. – Neka loša iskustva iz ranijih sezona sa preranim bacanjem u vatru naših mladih takmilara u inostranim ekipama, govore nam da incijativa da imamo naš profi tim i te kako ima smisla.
Biciklistički savez Srbije
Terazije 35
11000 Beograd
Tel: +381 (0)11 32 34 616
Email: office@bss.rs
Web: www.bss.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.