Specijalna ponuda terenskog kompleta jakni i pantalona Marauder na MilitaryShop.rs

Izvor: PRObjave.com, 09.Feb.2022, 15:47

Specijalna ponuda terenskog kompleta jakni i pantalona Marauder na MilitaryShop.rs

Iskoristite ograničenu ponudu taktičkih pantalona i jakni Marauder u e-prodavnici MilitaryShop-rs.

Terenski komplet uniforme Marauder sastoji se od durabilnih taktičkih pantalona i gornjeg dela koji se zakopčava čitavom dužinom uz pomoć rajsferšlusa i dugmadi, a jakna poseduje i funkcionalnu kapuljaču. Uniforma je izrađena od materijala koji je otporan na habanje i cepanje.

Pogledajte ponudu Marauder kompleta jakni i pantalona preko ovog linka: https://www.militaryshop.rs/?s=marauder&post_type=product

Rip-stop tehnologija tkanja pamuka i poliestera obezbeđuje toplotu i otpornost na cepanje. Pamuk optimalne gustine daje koži da diše, dok veštačka vlakna obezbeđuju optimalnu čvrstinu i rezistentnost materijala.


O portalu MilitaryShop.rs
MilitaryShop.rs je najuspešniji domaći e-commerce portal iz oblasti prodaje vojne opreme, sa oko 10.000 proizvoda različitih brendova koji su lako dostupni u Srbiji, a potiču iz svih delova sveta.
Svi proizvodi u ponudi su originalni i sertifikovani, a kompletan biznis i prodajni portal poseduju sertifikate "Firma od poverenja", "Excellent sertifikat" (PKS), kao E-Trustmark oznaku sigurne e-trgovine.
Oprema za Sport d.o.o. (militaryshop.rs)
Bulevar despota Stefana 1a (izložbeni prostor)
11070 Beograd
Tel: +381 69 2222325
Email: info@militaria.rs

Kontakt:
Luka Antić
Funkcija: CMO / Marketing
Mob: +381 60 4440096
Email: luka@militaria.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.