Službene kamere za policiju - beleže svaki sekund u toku akcije

Izvor: PRObjave.com, 14.Jul.2023, 00:06

Službene kamere za policiju - beleže svaki sekund u toku akcije

Nova kategorija artikla pronašla je svoje mesto u širokoj paleti artikala na web sajtu militaryshop.rs a reč je o službenim kamerama za policajce i druge bezbednosne službe.
Ova kamera namenjena je za prikačeno nošenje na odeći službenih lica ili kačenje na službena vozila. Kamera je opremljena kvalitetnim sočivima pa je video materijal jasan danju ali i noću zahvaljujući IR diodama koje će obasjati prostor u kome nema nimalo svetlosti.
Menadžer Luka Antić izjavio je: „Ovo je artikal za koji verujemo da će promeniti način funkcionisanja službenih lica na terenu. Kamere služe kao sredstvo za zaštitu samog službenog lica u slučaju da situacija izmakne kontroli ali štiti i građane od nepropisnog ponašanja državnih službenika. Sve se beleži i sve je dokazni materijal u vidu audio, foto i video fajlova."
Ova kamera dizajnirana je u skladu sa potrebama službenih lica policije ili pripadnika bezbednosnih službi, obezbeđenja i slično. Kamera poseduje 6 snažnih IR LED dioda koje će omogućiti jasnu sliku u svim mračnim situacijama gde nema dovoljno svetlosti poput snimanja u noćnim uslovima. Displej u boji LCD omogućava podešavanja svih bitnih parametara i gledanje snimljenih materijala. Snimanje je u visokom kvalitetu - Super HD rezolucija 1296P, slike do 36MP i 7072x5304. Čuvanje materijala na prenosivoj microSD memorijskoj kartici koja je kapaciteta do 128GB.

Na sledećem linku može se pogledati ponuda policijskih kamera: Policijska Službena Kamera Cel Tec PK65S (militaryshop.rs)

O brendu MilitaryShop.rs
On line prodavnica www.militaryshop.rs je lider na tržištu e-Commerce biznisa sa impresivnim asortimanom od 11.000 artikala u svojoj ponudi. Roba se šalje brzom poštom na kućne adrese širom Srbije. U asortimanu se nalaze poznati inostrani brendovi ali posvetili smo pažnju i domaćim proizvođačima. Naš brend sarađuje sa brojnim državnim institucijama poput vojske, policije, pošte Srbije, BIA i druga državna preduzeća.
Oprema za Sport d.o.o. (militaryshop.rs)
Bulevar despota Stefana 1a (izložbeni prostor)
11070 Beograd
Tel: +381 69 2222325
Email: info@militaria.rs

Kontakt:
Luka Antić
Funkcija: CMO / Marketing
Mob: +381 60 4440096
Email: luka@militaria.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.