Izvor: PRObjave.com, 20.Feb.2010, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radni sastanak o unapređenju postojećeg stanja u sportu

Milorad Dokmanac savetnik za oblast vrhunskog i kvalitetnog sporta u Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu posetio je 18.2.2010. opštinu Kula i tom prilikom se sastao sa Ištvan Kardošem, članom Opštinskog veća zaduženim za sport, Julkom Vukadinović predsednicom Sportskog saveza opštine Kula, Milan Sredanovićem, direktorom mlađih kategorija u FK "Hajduk" Kula, kao i drugim relevantnim predstavnicima Sportskog društva i Sportskog Saveza.
Na sastanku je analizirana aktuelna situacija kada je reč o funkcionisanju sporta na nivou lokalne samouprave. Svi učesnici radnog sastanka izneli su probleme sa kojima se suočavaju, ali i mogućim rešenjima za njihovo prevazilaženje.
Opština Kula
Lenjinova 11
25230 Kula
Web: www.kula.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.