Izvor: PRObjave.com, 20.Apr.2012, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija novih vina Fruškogorskih vinograda u restoranu Zak

Vinarija "Fruškogorski vinogradi" iz Banoštora nastavlja sa promovisanjem novih vina, iz berbe 2011. Novosadska prezentacija i degustacija vina nastalih na severnim padinama Fruške gore, upriličena je u poznatom restoranu "Zak". Veliki broj ljubitelja i poznavalaca vina, ugostitelja kao i distributera uživao je u ukusima i aromama vrhunskih sorti iz serije nazvane QUET. Predstavljena su bela vina: Italijanski rizling, Pinot Blanc, Chardonnay, Sauvignon Blanc i Traminac iz berbe 2011., dok je berbu 2010. predstavljalo crveno vino odnegovano u hrastovim bačvama - Pinot Noir.

Spoj vrhunskog grožđa, savremene tehnologije, povoljne geografske pozicije i iskustva najboljih enologa i vinogradara, dao je kao rezultat vina koja zadovoljavaju i najistančaniji ukus.

Domaćini i vlasnici vinarije, Gordan i Pavle Bašić, informisali su goste o novostima u vinogradu i vinariji, a prezentaciju i degustaciju vina je vodio g. Miroslav Radojčin, predsednik Srpskog udruženja somelijera SERSA.
Dobru atmosferu zagrejanu vrhunskim vinima dodatno je ulepšao tamburaški orkestar Nikole Jovanovića - Kolleta.
Fruškogorski vinogradi d.o.o.
Bulevar Mihajla Pupina 6/IV
21000 Novi Sad
Tel: 021 423 720
Fax: 021 423 722
Web: www.quetwine.com/

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.