Proizvodi Španskog brenda Muela ponovo su dostupni za kupce iz Srbije

Izvor: PRObjave.com, 26.Apr.2023, 18:28

Proizvodi Španskog brenda Muela ponovo su dostupni za kupce iz Srbije

Novi uvoz je stigao u Srbiju i od danas je kupcima omogućeno da poruče neke od 150 najinteresantnijih modela lovačkih noževa proizvedenih u Španiji.
Svi ljubitelji prirode i poznavaoci španske industrije noževa znaju dab rend Muela pravi jedinstvene i praktične modele sečiva. Namene su mnogostruke pa tako ova sečiva možete koristiti u pripremi hrane, za lov ili jednostavno kao alatku dok kampujete u prirodi. Modeli koji koriste dršku napravljenu od životinjskih rogova stvarno su atraktivnog izgleda i veliku popularnost imaju kod lovaca.
Menadžer Luka Antić izjavio je: „Španska strast je izraz kojim možemo opisati način proizvodnje ovih sečiva u koja se ulaže mnogo truda kako bi se dobilo jedinstveno sečivo dostupno svim kategorijama kupaca. Naši kupci su naviknuti da od ovog brenda dobiju veoma oštra sečiva koja su personalizovana brojnim dizajnerskim rešenjima u pogledu boja, oblika i materijala koji se koriste u izradi"
Drške Muela lovačkih noževa izrađene su od prirodnih materijala, tačnije od punog drveta ili roga jelena. Svi oni sadrže dupli sloj impregnacije radi dodatne zaštite od vlage i drugih korozivnih uticaja. Istražite ponudu Muela noževa gde možete naći lovačke, kamperske, outdoor ili klasične preklopne noževe.
Na sledećem linku može se pogledati celokupan asortiman brenda Muela: https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/taktika/nozevi/muela/

O brendu MilitaryShop.rs
Online prodavnica www.militaryshop.rs je lider na tržištu e-Commerce biznisa sa impresivnim asortimanom od 11.000 artikala u svojoj ponudi. Roba se šalje brzom poštom na kućne adrese širom Srbije. U asortimanu se nalaze poznati inostrani brendovi ali posvetili smo pažnju i domaćim proizvođačima. Naš brend sarađuje sa brojnim državnim institucijama poput vojske, policije, pošte Srbije, BIA i druga državna preduzeća.
Oprema za Sport d.o.o. (militaryshop.rs)
Bulevar despota Stefana 1a (izložbeni prostor)
11070 Beograd
Tel: +381 69 2222325
Email: info@militaria.rs

Kontakt:
Luka Antić
Funkcija: CMO / Marketing
Mob: +381 60 4440096
Email: luka@militaria.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.