Izvor: PRObjave.com, 31.Okt.2009, 04:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prihvaćene kandidature dr Margit Savović i Dragana Dostanića

Pre izborne Skupštine BS Srbije održače se i svečana akademija povodom 125 godina od osnivanja Prvog srpskog velisopedskog društva 24. decembra 1884. u Beogradu. Takođe, tom prilikom podeliće se i trofeji najboljim u Ligama Srbije u drumskom i planinskom biciklizmu.
Prihvaćeni su izveštaji selektora o trkama u drugom delu sezone, a verifikovani su, uz usvajanje nekih žalbi, i rezultati "Biciklističke lige Srbije" u drumskom i planinskom biciklizmu, najelitnijih domaćih takmičenja. Predstavnici klubova zatražili su od Upravnog odbora BS Srbije da se što hitnije obavesti Minstarstvo omladine i sporta Srbije o teškoj situaciji u koju su dovedeni kao organizatori trka, jer su počeli da stižu astronomski računi od MUP za obezbeđivanje trka i došlo je do prvih blokade računa i sudskih tužbi. Istaknuto je da je drum "sportski poligon" za bicikliste i da oni nemaju hale, terene i pologone. Iznosi su toliki da često prelaze godišnje budžete klubova koji dobijaju od lokalne samouprave. BSS će se obratiti i Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.
Biciklistički savez Srbije
Terazije 35
11000 Beograd
Tel: +381 (0)11 32 34 616
Email: office@bss.rs
Web: www.bss.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.