Izvor: PRObjave.com, 24.Apr.2010, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv na volontiranje u Svratištu

Centar za integraciju mladih (CIM) još od 2007. godine realizuje projekat Svratišta za decu ulice. Sada je CIM započeo novi projekat upisa dece iz nehigijenskih naselja u pripremno predškolski program. Ovim programom su za sada obuhvaćena 4 naselja sa teritorije opštine Palilula. Za realizaciju samog projekta potrebna nam je pomoć volontera. Njihov zadatak bi bio direktan rad sa korisnicima i njihovim porodicama na terenu, u naselju kao i kontakt sa vaspitačima u predškolskim ustanovama u koje bi deca bila upisana. Rad volontera podrazumeva direktnu i konstantnu superviziju korisnika kao i praćenje njihovog napretka i ukazivanje na eventualne probleme sa kojima se suočavaju.
Molimo sve zainteresovane volontere da pošalju kratko motivaciono pismo i svoj kontakt kako bismo ih kontaktirali i pozvali na razgovor.
Vaša spremnost i motivacija su neophodni da se realizuje ovaj projekat koji će deci uključenoj u život i rad na ulici obezbediti mogućnost redovnog pohađanja pripremno predškolskog programa. Uz vašu podršku uspećemo u tome!

Jasna Cicmil, koordinatorka za obrazovanje u Centru za integraciju mladih
email: jasna.cicmil@cim.org.rs
telefon +38111.27.66.819
Centar za integraciju mladih
Stanoja Glavasa 32
11000 Beograd
Tel: 0112766819
Fax: 0112766819
Email: office@cim.org.rs
Web: www.cim.org.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.