Pomeramo granice koje smo sami postavili

Izvor: PRObjave.com, 16.Okt.2013, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomeramo granice koje smo sami postavili

Povodom proslave jubileja kompanije koja slavi 4 decenije uspešnog rada i razvoja a koja je danas deo Atos grupacije, priču o uspehu i trajanju sa predstavnicima medija podelio je Dragan Stokić, generalni direktor Atosa u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi.
"Tokom svih 40 godina, uspeli smo da sačuvamo i unapredimo svoje poslovanje i da se prilagodimo uslovima tržišta koje je diktiralo društveno-ekonomske promene i potrebe klijenata proistekle iz tih promena. I danas držimo širom otvorene oči kako bismo blagovremeno naslutili potrebe aktuelnih i budućih korisnika naših usluga. Ostali smo dosledni u pogledu kvaliteta, kako bismo u svakom trenutku bili spremni da se u potpunosti posvetimo klijentu i njegovom što boljem poslovanju" - rekao je Stokić i naglasio da je "uspon od firme koja se bavila kancelarijskim materijalom i održavanjem biro opreme do svetski priznate servisne kompanije, bio moguć samo zahvaljujući ljudima i zajedničkoj viziji koja se ogleda u prepoznavanju puteva budućnosti i rešenosti da se suoče kako sa novim tehnologijama, tako i sa izazovima koje donosi svaki novi dan."
Kako bismo bolje razumeli sadašnjost, neophodno je da zavirimo u prošlost. Godine 1973. fizičar Bob Metkalf napravio je prvu belešku o povezivanju personalnih računara sa štampačima, a Martin Kuper iz Motorole obavio je prvi telefonski razgovor mobilnim telefonom. Baš te 1973. godine u tadašnjoj SFRJ osnovana je organizacija udruženog rada "Plasman biro". Napredovali su brzinom svetlosti, kao i tehnologije kojima se bave, te su 1989. godine prerasli u IBIS-SYS, zatim 2005. postali deo kompanije Siemens, a od 2011. godine deo su grupacije Atos. Iako je kompanija menjala nazive, države i vlasničku strukturu, nikada nije gubila kompas, te je ostala verna svojoj osnovnoj delatnosti koja se kroz ove četiri decenije kontinuirano razvija i unapređuje.
Atos je prisutan u 42 države, sa 78.500 zaposlenih. Kompanija nudi detaljnu ekspertizu tržišta, sa širokim i impresivnim portfolijom usluga, počev od konsaltinga, upravljačkog servisa, sistema integracija, do "cloud computing"-a. Fokusiran na biznis tehnologije koje ubrzavaju napredak i pomažu organizacijama da kreiraju sopstvenu budućnost, Atos stvara i isporučuje inovativna rešenja održivih i merljivih performansi, u kojima su informacione tehnologije u savršenoj ravni s poslovnim ciljevima klijenata.
O kvalitetu domaćeg Atos ogranka svedoči i nedavno postavljenje Dragana Stokića koji je imenovan u generalnog direktora za region Jugoistočne Evrope.
Ruskin&Hunt
Lomina 48
Beograd
Tel: +381 11 362 61 72
Email: biljana.jovanovic@ruskinhunt.rs
Web: www.ruskinhunt.rs
Kontakt:
Ana Popović
Email: ana.popovic@ruskinhunt.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.