Pogledajte trailer za seriju Meso

Izvor: PRObjave.com, 03.Okt.2017, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte trailer za seriju "Meso"

Oktobar na RTS-u i RTRS-u je rezervisan za premijeru dugo očekivane serije Meso čiji scenario potpisuje Nikola Pejaković, a režiju Saša Hajduković, dok je koproducent za Republiku Srpsku RTRS, a za Srbiju RTS.
Serija će biti premijerno emitovana 28. oktobra, u 21:00h na programu obe televizije i ima ukupno devet epizoda, a u završnoj fazi je i istoimeni dugometražni film.
Glavni junaci filma i serije "Meso" su Mirko i Slavko - ljudi čija imena asociraju na prošla vremena, ali koji se na svoje načine bore sa nedaćama vremena u kojem žive.
Mirko je osrednji fudbaler na zalasku karijere, sa neizvjesnom budućnošću u sportu, koji se vraća u rodnu Banjaluku gdje zatiče dementnu majku, introvertnog brata i djevojku koja, daleko od svoje rodne kuće, vapi za pažnjom i ljubavlju, tražeći ih na pogrešne načine.
On zatiče i još nešto - očevu roštiljnicu "Kod Rajka", od čije slave je ostala samo reputacija da su ćevapi tu "bolji od Mujinih", iako je i njena sudbina neizvjesna, kako zbog ekonomskih razloga, tako i zbog velikih planova ko je za nju kuju podjednako veliki biznismeni.
Jedan od njih je i Slavko, Mirkov drugar iz djetinjstva, koji se u životu svog nekadašnjeg prijatelja ponovo pojavljuje iznenada, i to baš tada, u trenutku kada mu je najpotrebniji. U devet epizoda, njihove sudbine će biti u potpunosti isprepletene i uticati na životne priče mnogih osoba oko njih, dok Mirko i Slavko sami traže svoj put do rješenja životnih problema, ali i do odgovora koliko se ljudskih vrijednosti i dalje skriva u njima.
Trailer za seriju možete pogledati na ovom linku.
Glavnu ulogu tumači Igor Đorđević, a pored njega glume i Nikola Pejaković, Branko Janković, Vuk Kostić, Marija Pikić, Faketa Salihbegović Avdagić, Nikolina Jelisavac, Ljubiša Savanović, Tomislav Trifunović I Stojan Matavulj i mnogi drugi. Film je nastao u Bosonogoj produkciji, a producent je Brankica Janković.
Budite uz RTS i RTRS u subotu, 28. oktobra od 21h.
Aquarius
Kralja Petra II br.17/III
78000 Banja Luka
Tel: 051220750
Email: office@aquarius.ba
Web: aquarius.ba

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.