Izvor: PRObjave.com, 08.Okt.2009, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo sa radom Mascus.rs

Početkom oktobra, firma BITERRA d.o.o. iz Ajdovščine, Slovenija, uspešno je postavila i objavila srpsku verziju internacionalnog portala, www.mascus.rs.
Mascus je prva javna elektronska pijaca na Internetu koja omogućava profesionalcima kupovinu i prodaju polovnih mašina i opreme iz 6 oblasti: građevinarstvo, poljoprivreda, šumarstvo, industrijske mašine, komunalna tehnika i tehnika. Mascus postoji u 32 zemlje i preveden je na 26 jezika, a od oktobra je partnerima ponudjen još jedan jezik i samim tim i novo tržište – srpsko. Mascus pruža mogućnost profesionalcima u Srbiji da lako i brzo, aktivno učestvuju na tržištu polovnih mašina i opreme u Srbiji, ali i u Evropi. Pored velikog broja polovnih mašina i opreme, naovom portalu možete naći i niz dodatnih usluga o načinima finansiranja i transportnim uslugama u Srbiji.
Posetite nas i postanite naš partner!
Mascus

Tel: 065 644 14 85
Email: info@mascus.rs
Web: www.mascus.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.