Paraziti opasnost savremenog doba

Izvor: PRObjave.com, 27.Jul.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paraziti opasnost savremenog doba

Zbog načina života, lošeg kvaliteta hrane i siromaštva se povećao rizik od pojave parazita u čovekovom organizmu. Na našem području već postoji zaraženost parazitima koje ne prepoznajemo i koji egzistiraju u sredinama Afrike, Azije kaže direktor Instituta Vinis, šef projekta "Hrana je lijek" i autor knjige "Liječenje hranom" Slavko Crnić. Detoksikacija organizma se ne postiže samo dijetama već i preparatima. Institut Vinis proizvodi Bio detoks-Z Goromat za detoksikaciju za 42 dana koji čisti organizam od parazita, virusa, bakterija, gljivica, glista... Oni koji su zaraženi parazitima su puni njihovih produkata u krvi, limfi, digestivnom, kardiovaskularnom, urogenitalnom traktu i svim drugim organima.
Kada i kome se detoksikacija preporučuje?
- Svako ko se nepravilno hrani termički obrađenom i industrijski prerađenom hranom ima od 3 do 15 pa i više kg parazita u organizmu. Imao sam priliku da gledam ženu svu u ranama, koja se liječi već godinama bez uspjeha kojoj izlaze paraziti iz kože - navodi Slavko Crnić. Detoksikacija se preporučuje jednom u 6 meseci do godinu dana. Proizvod Bio detoks-Z Goromat se konzumira na sledeći način: svako jutro na „prazan stomak" uzeti jednu kafenu kašičicu (oko 8 gr) i popiti sa čašom vode; u težim slučajevima prvih 10 dana uzimati 2 kašičice. Tokom procesa čišćenja od parazita ne preporučuje se konzumacija slatkiša, belog hleba, suvog ili prženog mesa i mlečnih proizvoda, a trebalo bi povećati unos tečnosti. Antiparazitni program ne smeju uzimati trudnice i deca mlađa od 6 godina. Moguće nuspojave u toku prvih par dana su glavobolje ili osećaj probadanja u delovima tela u kojima ima parazita. Na izradi Bio detoks-Z goromat preparata je učestvovao čitav tim stručnjaka i testiran je na ljudima koji su dali dobrovoljni pristanak. Tim je vršio istraživanja u Ljubljani, Banja Luci, Podgorici, Mariboru i na tlu cele bivše Jugoslavije. Preparat se prodaje i uspešno primenjuje više od dve godine, a dobio je i priznanja, između ostalog na Međunarodnom sajmu inovacija za mlade "Inost" Banja Luka, srebrnu medalju Pupina, diplomu i plaketu.
Sastav: Zeolit - K96, Crni orah, Klinčić, Pelin i Semenke bundeve. Pakovanje: 350 g
Za više informacija posetite www.vinisbg.com ili www.vinisbl.com.
Institut Vinis
Cara Lazara 41
78000 Banja Luka
Tel: +387 51924 849
Email: zelenestaze@blic.net
Web: www.vinisbl.com
Kontakt:
Slavko Crnić
Funkcija: vlasnik
Tel: +387 65 495228

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.