Panama stiže na teritoriju cele Srbije za jedan dan

Izvor: PRObjave.com, 28.Jun.2023, 19:49

Panama stiže na teritoriju cele Srbije za jedan dan

Brže nego što je bilo ko mogao da očekuje na vašim vratima možete preuzeti paket sa kapom panamom koja je dostupna na portal militarysop.rs u rekordnom roku isporuke do jednog radnog dana od trenutka poručivanja.
Model koji decenijama čini sastavni deo vojničke uniforme širom sveta a posebno u tropskim predelima i latinskoj americi. Okrugla konstrukcija sa ravnim panelom na vrhu je ono što ovaj model čini karakterističnim i autentičnim. Dva lufter otvora u vidu malih ringlica daju mogućnost termoregulacije i cirkulisanja vazduha u vrelim danima.
Menadžer Luka Antić izjavio je: „Model ove kape je toliko popularan na našem tržištu da smo svaku letnju sezonu rasprodali sve zalihe bez obzira što svake godine povećavao količinu koju uvozimo."
Kapa je lagana i prijatna za nošenje u toplim uslovima a pomaže svima da nesmetano obavljaju svoje regularne zadatke dok borave na otvorenim površinama kao što su: pustinja, džungla, livada, šuma ili urbana sredina gradova i drugih naseljenih mesta.
Na sledećem linku može se pogledati ponuda Panama Kapa: https://www.militaryshop.rs/oznaka-proizvoda/military-panama/

O brendu MilitaryShop.rs
Online prodavnica www.militaryshop.rs je lider na tržištu e-Commerce biznisa sa impresivnim asortimanom od 11.000 artikala u svojoj ponudi. Roba se šalje brzom poštom na kućne adrese širom Srbije. U asortimanu se nalaze poznati inostrani brendovi ali posvetili smo pažnju i domaćim proizvođačima. Naš brend sarađuje sa brojnim državnim institucijama poput vojske, policije, pošte Srbije, BIA i druga državna preduzeća.
Oprema za Sport d.o.o. (militaryshop.rs)
Bulevar despota Stefana 1a (izložbeni prostor)
11070 Beograd
Tel: +381 69 2222325
Email: info@militaria.rs

Kontakt:
Luka Antić
Funkcija: CMO / Marketing
Mob: +381 60 4440096
Email: luka@militaria.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.