Otkazan tradicionalni prolećni humanitarni bazar Britanske internacionalne škole (BIS)

Izvor: PRObjave.com, 20.Maj.2020, 18:58

Otkazan tradicionalni prolećni humanitarni bazar Britanske internacionalne škole (BIS)

Ove godine tradicionalni BIS prolećni humanitarni bazar na našu veliku žalost otkazujemo usled krize izazvane pandemijom Covid-19.
Sa ponosom i radošću se podsećamo naših prethodnih izuzetno uspešnih humanitarnih bazara i još jednom želimo da se zahvalimao svim članovima BIS školske zajednice koji su, podržani od strane brojnih gostiju iz zemlje i inostranstva, volontirali sa entuzijazmom i prikupljali sredstva za pomoć onima kojima je potrebna.
Dragi prijatelji, s nestrpljenjem i radošću očekujemo sledeći BIS humanitarni bazar u maju 2021. godine koji ćemo ponovo organizovati u naša dva prelepa kampusa Osnovne škole BIS na Dedinju u Užičkoj 7a i Iličićevoj 3a. Do tada svoj deci i njihovim roditeljima želimo dobro zdravlje i uspešan završetak ove školske godine.
Misija British International School je da pruži najkvalitetnije obrazovanje svojim učenicima, osposobljavajući ih da budu konkurentni na globalnom svetskom tržištu rada u budućnosti i da kao odgovorni članovi zajednice budu primer drugima.
Za dodatne informacije: info@bis.edu.rs ili +381(0) 65 3066 097

British Internacional School - EDUCATION FOR SUCCESS
INFORMACIJE ZA UPIS: https://www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments/
Smetanina 12, Dedinje, 11 040, Beograd
British International School
Smetanina 12
11040 Beograd
Tel: +381 11 30 66 096
Fax: +381 11 36 74 851
Email: info@bis.edu.rs
Web: www.bis.edu.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.